Réde vöröskáposztamag csíráztatásra 15 g

Elődeink fejfájás, álmatlanság ellen, sebek borogatására használták.

Magas az ásványi anyag (kálium-, kalcium-, nátrium-, magnézium-, vas- és foszfor-), illetve vitamintartalma (A, B, C, K és E).

Kéntartalmú vegyületei elősegítik a szervezet méregtelenítési folyamatait. Vas- és növényi színanyag tartalma serkenti a vérképzést. Előnyös hatású csontrendszerünkre és a szív működésére.

A vöröskáposzta festékanyaga, az antocián kiváló antioxidáns.

Gátolja a vérrögök képződését, gyulladásgátló hatású, és gátolja egyes baktériumok szaporodását.

A vöröskáposzta több rostot és C-vitamint tartalmaz, mint a zöld. Ásványi anyag tartalma is magasabb: több benne a kalcium, a vas és a kálium.


Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk.

A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok.

Öntözés: naponta kétszer.

Csírázási idő: 7 nap
650 Ft
Egységár: 43 Ft/g
Kedvezményeket keres?
Adatok
Kiszerelés:
15 g
Márka:
Réde
Kiegészítő termékek
Réde vöröskáposztamag csíráztatásra 15 g
Réde vöröskáposztamag csíráztatásra 15 g
650 Ft