A fahéjas ízű, csokoládés manduladrazsé a napfényes Kaliforniából származó friss mandulából készül, melyet ropogós aranybarnára pirítunk, bevonjuk valódi tejcsokoládéval, valamint egy csipetnyi fahéjjal és korianderrel fűszerezzük.A mandula a természetes E vitamin leggazdagabb forrása, kiemelkedően sok fehérjét és rostot tartalmaz, tökéletes összhangot teremt a csokoládéval, amely erőt ad, fokozza az agyműködést és élénkíti a vérkeringést. A mandulát, "a magvak királyát", a csokoládét "az istenek eledelét" és az egzotikus fahéjat mintha egymásnak teremtették volna; és a jó dolgok azért teremtettek, hogy örömünket leljük bennük. Összetevők: Tejcsokoládé min.: 50% (cukor, kakaóvaj, kakaómassza, zsíros tejpor, sovány tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, aroma), pörkölt, hántolatlan mandulabél, zsíros tejpor, őrölt fahéj, őrölt koriander, aroma.