A Yogi Bio Zöld Matcha-citrom tea az ájurvédikus gyógynövény ismeretet egyesíti a buddhista zöld tea készítés művészetével.
A matcha teát az érés előtti pár hétben elfedik a napfény elől, így jótékony élettani folyamatok indulnak be.
Éréskor friss, élénkítő és frissítő hatású teafüvet szüretelnek, amit a buddhista szerzetesek szívesen fogyasztottak hosszú meditációjuk alatt.
Eredetileg a matcha teát a japán elit fogyasztotta, és még ma is az egyik legízletesebb teaféle, amely különleges ízélményt nyújt.A Yogi Bio Zöld Matcha-citrom tea az ájurvédikus gyógynövény ismeretet egyesíti a buddhista zöld tea készítés művészetével.
A matcha teát az érés előtti pár hétben elfedik a napfény elől, így jótékony élettani folyamatok indulnak be.
Éréskor friss, élénkítő és frissítő hatású teafüvet szüretelnek, amit a buddhista szerzetesek szívesen fogyasztottak hosszú meditációjuk alatt.
Eredetileg a matcha teát a japán elit fogyasztotta, és még ma is az egyik legízletesebb teaféle, amely különleges ízélményt nyújt.A Yogi Bio Zöld Matcha-citrom tea az ájurvédikus gyógynövény ismeretet egyesíti a buddhista zöld tea készítés művészetével.
A matcha teát az érés előtti pár hétben elfedik a napfény elől, így jótékony élettani folyamatok indulnak be.
Éréskor friss, élénkítő és frissítő hatású teafüvet szüretelnek, amit a buddhista szerzetesek szívesen fogyasztottak hosszú meditációjuk alatt.
Eredetileg a matcha teát a japán elit fogyasztotta, és még ma is az egyik legízletesebb teaféle, amely különleges ízélményt nyújt.A Yogi Bio Zöld Matcha-citrom tea az ájurvédikus gyógynövény ismeretet egyesíti a buddhista zöld tea készítés művészetével.
A matcha teát az érés előtti pár hétben elfedik a napfény elől, így jótékony élettani folyamatok indulnak be.
Éréskor friss, élénkítő és frissítő hatású teafüvet szüretelnek, amit a buddhista szerzetesek szívesen fogyasztottak hosszú meditációjuk alatt.
Eredetileg a matcha teát a japán elit fogyasztotta, és még ma is az egyik legízletesebb teaféle, amely különleges ízélményt nyújt.A Yogi Bio Zöld Matcha-citrom tea az ájurvédikus gyógynövény ismeretet egyesíti a buddhista zöld tea készítés művészetével.
A matcha teát az érés előtti pár hétben elfedik a napfény elől, így jótékony élettani folyamatok indulnak be.
Éréskor friss, élénkítő és frissítő hatású teafüvet szüretelnek, amit a buddhista szerzetesek szívesen fogyasztottak hosszú meditációjuk alatt.
Eredetileg a matcha teát a japán elit fogyasztotta, és még ma is az egyik legízletesebb teaféle, amely különleges ízélményt nyújt.