A Naturfood Fenyőmag pirítva és nyersen is finom és tápláló kiegészítője pestoknak, süteményeknek, kelttésztáknak, müzliknek. A fenyőmagnak magas a fehérje- és élelmirost-tartalma, igen gazdag A-, E, B1- és B2-vitaminokban, nikotinamidban, valamint néhány különleges szerkezetű, többszörösen telítetlen zsírsavat tartalmaz. Közülük legfontosabb a pinolénsav, aminek számos betegség megelőzésében fontos szerepe van. Hatékonysága főleg az elhízás megakadályozásában, a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának késleltetésében jelentős. Kásákba, müzlikbe is tehető, de szórhatjuk sütemények, kelttészták tetejére is. Átlagos tápérték 100g termékben 1 adagban (50g) Energia kJ2816 kJ1408 kJEnergia Kcal673 Kcal337 KcalZsír68 g34 gamelyből telített zsírsavak4,9 g2,5 gSzénhidrát13 g6,5 gamelyből cukrok3,6 g1,8 gRost3,7 g1,9 gFehérje14 g6,9 gSó0,05 g0,025 g