Keresés
Profil
Kosár
0
Pudingpor
Élelmiszerek
Porok
Pudingpor
előző
következő
Byodo bio gluténmentes pudingpor vaníliás 40 g
Elkészítési javaslat:
1. A 0,5 l tejből 6 evk.-lal levenni és azzal a pudingport és 2 evk. cukrot/nádcukrot (ca.40g) vagy 2 evk. mézet (ca.50g) jól összekeverni. Legalkalmasabb a közömbös ízű méz.
2. A maradék tejet felforralni.
3. A tejet levenni a tűzről, hozzáadni a kikevert pudding-port majd folyamatos kever-getés mellett mégegyszer felfőzni.
4. A kész puddingot egy hideg
vízzel kiöblített tálba vagy formába önteni és hidegre tenni, hogy megkeményedjen.
5. Néhány óra múlva a puddingot boríthatjuk és fogyasztható.
Figyelmeztetés: A mézet ne keverje a kész pudingba mert akkor az nem keményedik meg.
Összetevők EBG-ból:
kukoricakeményítő, tengeri só, természetes aroma.
1 101
Ft
Egységár:
28
Ft/g
40
Kosárba
Kedvezményeket keres?
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Adatok
Kiszerelés
:
40 g
Márka
:
Byodo
Kiegészítő termékek
Byodo bio gluténmentes pudingpor vaníliás 40 g
1 101
Ft
Kosárba
E-mail
Jelszó
Elfelejtettem a jelszavamat
Belép
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Engedélyezem
Nem engedélyezem