Natura csicseriborsó 250 g

A csicseriborsó (Cicer aretinum) magas fehérje és keményítőtartalmú növény. Régebben sok éhezőt mentett meg az éhhaláltól. Ma is kedvelt étel a Földközi-tenger környéki országokban, például a Közel-Keleten, Sziciliában, stb. A többi hüvelyeshez képest több C vitamint, (mely tényezőnek a csíráztatásban van jelentősége) és majdnem kétszer annyi vasat is tartalmaz. Készülhet belőle leves, főzelék, szendvicskrém, hagyományos mediterrán "humusz-krém", töltelék... stb. Célszerü előző éjszaka beáztatni, hogy a főzési idő lerövidüljön. A babhoz, lencséhez hasonlóan készíthető el. 1 csésze csicseriborsó 4 csésze vízben főzve. Az áztatólevet kiönteni!
396 Ft
Egységár: 1,58 Ft/g
Kedvezményeket keres?
Adatok
Kiszerelés:
250 g
Márka:
Natura
Kiegészítő termékek
Natura csicseriborsó 250 g
Natura csicseriborsó 250 g
396 Ft