Összetevők: tápióka keményítő, zsírszegény mandulaliszt, szezámmagliszt, növényi zsír (kókusz), teljes tojáspor, gesztenyeliszt, kókuszliszt, élelmi rost, édesítőszer: maltitol, erythritol, stevia, almaliszt, sűrítőanyag: konyak gumi, karragén, só, térfogatnövelőszer: Na-hidrogén-karbonát
Allergén: tojás, szezámmag, mandula
Használata:175 g paleo beigli tészta mix, 1 db egész tojás, 1 db tojássárgája, 40 g almacukor, 1 db tojás a lekenéshez. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, hűtőben kb. 30 percig pihentetjük. A tésztát 2 darabra osztjuk, majd téglalap alakúra kinyújtjuk. Az egyik tésztarészt Gluténmentes máktöltelékkel, a másik tésztarészt Gluténmentes diótöltelékkel töltjük meg, a tetejét lekenjük tojással majd 160 °C-on 20-25 percig sütjük.