A termék mentes az állati eredetű összetevőktől, a gluténtól, illetve mindenféle mesterséges tartósítószertől és adalékanyagtól és még az alkoholtól is!
A szőlőből hordós érlelésű bort készítünk, így igazi testes, édes fűszeres, lekváros ízjegyeket tudunk elővarázsolni belőle. Ezt követően magas hőfokon egy kis pektin hozzáadásával sűrűre főzzük a bort. Az eljárásnak köszönhetően az alkohol elillan, de a bor jellegzetes aromái megmaradnak a zselében. A szőlőből hordós érlelésű bort készítünk, így igazi testes, édes fűszeres, lekváros ízjegyeket tudunk elővarázsolni belőle. Ezt követően magas hőfokon egy kis pektin hozzáadásával sűrűre főzzük a bort.
Az eljárásnak köszönhetően az alkohol elillan, de a bor jellegzetes aromái megmaradnak a zselében.
Mivel gyerekek is fogyaszthatják, így bármelyik süteménybe belerakhatjuk szilvalekvár helyett.
Sajtokhoz, Cabernet Franc (és egyéb vörös) borokhoz és húsokhoz is kiváló.